Samarbeten

Life After Racing samarbetar dels med företag som vill skapa bättre förutsättningar för tävlingshästar efter karriären, dels med verksamheter som ger travhästar en bra start på resten av sina liv. Livet efter karriären.

ATG

2018 skulle Legolas ha fyllt 40 år. Det uppmärksammades genom att ATG instiftade ett stipendium till hans minne och som delas ut inom ramen för Life After Racing. ATG är även med och stöttar andra projekt inom ramen för Life After Racing.

Rollstore

Några gånger per år tar vi fram en ny poster som går att beställa. Priset för en poster som är 30×40 cm är 199 kronor, och av dessa går 40 kronor till Life After Racing.

Husaby Hästklinik 

Under sommaren 2020 tog vi fram ett förslag på besiktningsprotokoll för travhästar som lämnat banan och ska skolas om till en ny karriär. En sorts vägledning för säljare och köpare, för att visa på vad hästen kan vara bäst lämpad till. För att ge alla en ärlig chans. Till vår hjälp hade vi veterinärer från Husaby Hästklinik. 

Travronden – Einars Hästkalender 2021

Varje såld kalender ger 50 kr till Life After Racing, och med våra bilder i kalendern önskar vi sätta ljus på hur våra travhästar kan få fina liv efter karriären.

Travronden

Sweden International Yearling Sale
– Charity Sale

I fyra år har välgörenhet stått på agendan i samband med Yearling Sale på Wenngarn. I samband med auktionen 2018 inbringade välgörenhetsauktionen 318 000 kr, vilket la grunden till Insamlingsstiftelsen Life After Racing.

Sweden Yearling Sale